Hjem> Nyheder> Hvad er AWE -prisen i tv -branchen

Hvad er AWE -prisen i tv -branchen

August 16, 2023

AWE Award (engelsk navn er AWE Award) blev oprettet af Organizing Committee of China Home Appliances and Consumer Electronics Expo i 2012 for at yde fremragende bidrag og vigtige indflydelse på industriens teknologitendenser, produktinnovation, forbrugsvejledning, energibesparelse og miljøbeskyttelse osv. . Resser for produkter eller løsninger er en indflydelsesrig og troværdig produktudvælgelse og rosbegivenhed inden for husholdningsapparater og forbrugerelektronik. Det er kendt som "Oscar inden for det globale smarte liv" og anerkendes af alle samfundslag og har grænseoverskridende indflydelse.

Jiangsu Hengye Precision Technology Co., Ltd. Er en professionel producent af tv, tv -sæt, tv -sag, alt i vores fabrik er tilpasset, hvis du har spørgsmål og eventuelle specifikationer, er du velkommen til at kontakte os:

Kontakt: Lorena

Mobil: +86 15366416606

E -mail: Market@hengyeJmtv.com

Kontakt os

Author:

Mr. Ding Kai

Phone/WhatsApp:

+8618015167800

Populære produkter
You may also like
Related Categories

Email til denne leverandør

Emne:
E-mail:
Besked:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontakt os

Author:

Mr. Ding Kai

Phone/WhatsApp:

+8618015167800

Populære produkter
Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende